Program


Pop, Swing & Soul - III. Jazz STation Fesztivál

Pop, Swing & Soul - III. Jazz STation Fesztivál

Az idei JAZZ STATION FESZTIVÁL nyitórendezvényén a Pop, Swing & Soul együttes teremt kihagyhatatlan zenei élményt a „Józsi” színháztermében! A koncerten műfajok közötti utazást, zenei kalandozásokat és egyedi hangszíneket élhetünk át, melynek közös alapját a jazz fogja adni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ajánlatunk


Száz hangszeren egy ember játszik: mi az? Az orgona az egyik legsokoldalúbb instrumentum, amely a Müpa Karzatkoncertek sorozatában most új megvilágításba kerül - szó szerint és átvitt értelemben is. A többnyire a fejünk fölött függő hangvető leereszkedik, a karzatokon helyet foglaló közönség számára pedig páratlan akusztikai élmény kínálkozik.

A huszonöt éves jubileumát ünneplő, már bőven milliós példányszám fölött eladott műfaji klasszikus kibővített verzióban jelenik meg újra - rajta Madonna-remixszel is -, a páros pedig élő zenekarral kiegészülve viszi színpadra az általa megalkotott egyedi hangulatpalettát.

Ajánló


A gazdag látványvilággal készülő műsorban a Nemzeti Színház ifjú művésze, Herczegh Péter kelti életre a költő alakját. A költőét, aki…

A belga Selah Sue az európai dalszerző-előadó színtér egyik legnépszerűbb figurája a 2010-es évek óta.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!