Program


RAVASZDI MESTER - Batyu Színház

RAVASZDI MESTER - Batyu Színház

Tárgybábos előadás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 30. kedd, 11:00

Ravaszdi mester, a suszter, faluról, falura jár. Mindenki ismeri nyájas modoráról és éles eszéről. Fütyörészve kalapálja ki a cipőket, ragasztja meg a sarukat, tapasztja meg a bőrsurranókat. Varázslatos ujjai alatt megelevenednek a tárgyak, életre kel minden, ami a keze ügyébe kerül!

A magyar népmesék nyomán írta és rendezte: Kontha Nelli

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!