Program


Recirquel: IMA

Recirquel: IMA

Mint a társulat korábbi munkái esetében, az Ima ereje is a csoda utáni modern kori vágyódásban gyökerezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 12. vasárnap, 20:30

Recirquel: IMA
Az előadás megtekintését 12 éven aluli nézőink számára nem ajánljuk.

A Recirquelt - mely mára a világ egyik vezető újcirkusztársulatává nőtte ki magát - 2012-ben alapította Vági Bence rendező-koreográfus. Az újcirkusz, a tánc és a színház formanyelvét ötvöző előadásaikkal mind a magyar, mind a nemzetközi közönséget lenyűgözték.
A társulat legújabb cirque danse produkciója nyújtotta immerzív színházi élmény elrepíti a nézőt a földi lét fizikai valóságából. A világegyetem mélységét idéző installáció belső utazásra invitál: a milliónyi pontból kitörő fény által életre hívott, pulzáló térben a Lélek, maga mögött hagyva az Egót, elindul saját útján. Eltávolodva a jelen zajától, az univerzum magányában, időből és térből kiszakadva meghallja saját létezésének hangját.

Előadja: Charles-Éric Bouchard / Horváth Zita / Illés Renátó / Zsíros Gábor

Alkotók:
zene: Szirtes Edina Mókus
IMA-installáció: Vági Bence, Vladár Tamás
előtérdesign: Iványi Árpád
jelmez: Kasza Emese
hang: Terjék Gábor
fény: Lenzsér Attila
technikai vezető, reptetéstechnikai szakértő: Vladár Tamás
a rendező kreatív munkatársa: Várnagy Kristóf
a rendező munkatársa: Schlecht Aliz
koreográfus, rendező: Vági Bence

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a helyszín és a produkció jellege miatt a késve érkező nézőket nem áll módunkban beengedni az előadásra, ezért kérjük, pontosan érkezzenek.

A bemutató a Bartók Tavasz keretében a Recirquellel közös programként, a Müpa szervezésében valósult meg.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!