Program


Reporter Slam: Brückner Gergely, Dezső András, Kálmán Attila, Katus Eszter, házigazda:Litkai Gergely

Reporter Slam: Brückner Gergely, Dezső András, Kálmán Attila, Katus Eszter, házigazda:Litkai Gergely

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. szombat, 19:30

A történetnek nincs ott vége, ahol a pont ki van téve.
REPORTER SLAM – Nyomozásom története
Tényfeltáró újságírók mesélnek legjobb riportjaik születéséről.

 Katus Eszter (Átlátszó) / Brückner Gergely (Telex) / Kálmán Attila (Investigate Europe) / Dezső András (HVG) 

 Házigazda: Litkai Gergely

 Német formátum. Először Magyarországon.

 A Dumaszínház és a Goethe Intézet közös produkciója

Médiapartner: Ringier

 

Reporter Slam – az újságírók

Brückner Gergely

Brückner Gergely 49 éves gazdasági újságíró, korábban nyomtatott lapok (Bank&Tőzsde, manager magazin, Figyelő), majd az Index, végül a Telex munkatársa. Fő érdeklődési területe a pénzügyi szféra, energiaszektor. Oknyomozó írásai több rangos elismerésben is részesültek már, többek között Soma-díjas, Pulitzer-emlékdíjas, öt alkalommal kapott Minőségi újságírásért díjat. Nős, két 13 éves fiú édesapja.

Dezső András

Dezső András a HVG, korábban pedig a "régi" Index újságírója. Területe a szervezett bûnözés. A magyar alvilágról szóló Maffiózók mackónadrágban és Magyar kóla, valamint a titkosszolgálati világot bemutató Fedôsztori címû bestseller könyvek szerzôje. 45 éves. Pulitzer-emlékdíjas, kétszeres  Soma-díjas.

Kálmán Attila

Kálmán Attila politikai újságíróként kezdte az újságírói pályáját 2014-ben a hvg.hu-nál. Később dolgozott a Népszabadságnál, a Mércénél, majd a 24.hu-nál. Többnyire politikai háttércikkeket, elemzéseket, szocioriportokat írt, majd egyre inkább oknyomozó anyagokat.Tavaly május óta az Investigate Europe nemzetközi oknyomozó csapat magyar riportere. Háromszor nyerte el a Minőségi Újságírásért díjat.

Katus Eszter

Katus Eszter az Átlátszó oknyomozó portál Országszerte rovatának szerkesztője, újságíró, a Mérték Médiaelemző Műhely állandó külsős szakértője. 2008-ban szerzett diplomát magyar-kommunikáció szakon a Pécsi Tudományegyetemen. 9 évig volt városi tudósító a Dunántúli Naplónál, közben középiskolai oktatóként is dolgozott egy alapítványi iskolában. 2017-től szabadúszoként írt a Magyar Narancsba, az Átlátszóra és a Mérték Médiaelemző Műhelynek, valamint alapító tagja volt a Szabad Pécsnek. 2019. június 1-től az Átlátszó újságírója, 2020 márciusától az Országszerte rovat szerkesztője.Szabadidejében a 7300.hu komlói híroldalt szerkeszti díjazás nélkül.

Ajánlatunk


A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P. L. Travers történetei és Walt Disney filmje alapján.

"Nekünk a közönség a legfontosabb. Ti vagytok a Neoton igazi bázisa, akik az évtizedek alatt is életben tartottátok a dalokat, amik most és mindörökké Nektek szólnak." - Csepregi Éva -

Az országosan teret hódító nagy sikerű beszélgető-est sorozat Balatonfüreden! Első vendégünk Sebestyén Balázs!

Ajánló


Szenvedély, megszállottság, érzelmek, érdekek, sérelmek, kis és nagy csatározások keverednek az izgalmas zene ütemére - ez a Sakk, Björn Ulvaeus,…

Az Omega együttes és az ExperiDance Production gondos tervezés és lázas alkotómunka után Szomor György, Szabó Máté, Sánta László, Koós…

A két test és egy lélek egyesüléséről szóló Non Solus, majd a föld és az emberiség kapcsolatát ábrázoló My Land…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!