Program


Rumini • Inversedance - Fodor Zoltán Társulat

Rumini • Inversedance - Fodor Zoltán Társulat

Mindenki a fedélzetre! Napkeltekor útnak indul a Szélkirálynő. Az úticél Pelevár, a világ legnagyobb kikötője. Mint a hajó kapitánya várom lelkes, vidám, szorgos és eszes matrózok jelentkezését! Utunk nem lesz veszélytelen, át kell kelnünk a Ragacs-tengeren és talán a Sárkány-szorost sem tudjuk kikerülni, küldetésünk azonban fontos! Ne késlekedj hát, tarts velem a Szélkirálynő fedélzetén egy nem mindennapi utazásra!
Bojtos…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 15:00

Rumini, a bátor és talpraesett kisegér kalandos története sokak szívébe belopta magát az elmúlt években. Berg Judit méltán népszerű regénysorozata első kötetének karakterei elevenednek meg az Inversedance Társulat legújabb, interaktív gyermekprodukciójában. Testet ölt a fantázia, hogy keresztülrepítsen Rumini kalandos utazásán megküzdve megannyi veszéllyel, szárazföldön innen és a határtalan tengeren túl.

Előadják:

Chiara Alessandro, Bódi Bianka, Fodor András, Yun Ju Huang, Lukács Vivien, Molnár Viktória, Clark David Bonus Ortega, Balkányi Kitty, Hegedűs Adrienn, Kékesi Kitti, Jenei Lilla

Ének, mese: Karsai J. András

Író: Berg Judit

Zeneszerző: Gergely Atilla, montázs

Fényterv: Fodor Zoltán

Díszletterv: Rákay Tamás

Jelmezterv: Veréb Diána

Videó: Dinea László

Koreográfia: Balkányi Kitty, Fodor Zoltán, valamint az Inversedance Társulat művészei

 

Az előadásban stroboszkóp szerepel.

 

Támogatók: Balatonföldvár Város Önkormányzata, Kulturális és Innovációs Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, 

Előadó és Alkotóművészetért Alapítvány

Az előadás bemutatója a Nemzeti Táncszínházban, közös programként valósult meg

Korhatár: +4

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!