Program


skeemers / CAFe 2020

skeemers / CAFe 2020

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 24. szombat, 20:30

A zenekar tagjai: Ferenczi Szoni – ének, Juhász András Jui, Fekete Norbert – gitár, Szabó Gergely – basszusgitár, vokál, Szabó Gyula – dob, vokál

 

Az energikus, a tagok saját meghatározása szerint beachpopot játszó skeemers 2015-ben alakult, So Nice című EP-jüket 2016-ban adták ki. Surfrockos, punkos jegyeket is magán hordozó zenéjükre olyan zenekarok voltak hatással, mint a Fidlar, a together PANGEA vagy a Ramones. Fairlady című daluk hallatán sok zeneipari szakember kapta fel a fejét, így kerültek a Stenk 2016-os Dalversenyébe, és a KERET-en is találkozhattunk már velük, de zenéjük reklámokban is hallható. A zenekar jelenleg is lázasan stúdiózik, első albumuk megjelenésére készülnek.

A skeemers a tavalyi Magyar Klipszemlén elnyerte a CAFe Budapest különdíját: egy koncertlehetőséget a feltörekvő, tehetséges zenekarnak. Erre kerül most sor a fesztivál keretében az Akvárium Klubban.

A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!