Program


Swinging Quartet és Küszöb koncert - Két zenekar egy estén
5

Swinging Quartet és Küszöb koncert - Két zenekar egy estén

Művészetek Háza Gödöllő
Színházterem
Esemény kezdése: 2022. 10. 15. (szombat) 19.00
180 perc, egy szünettel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 19:00

Swinging Quartet

A kvartett 2017 szeptemberében alakult a gödöllői Frederic Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola növendékeiből. Tanáruk, és a hangszerelések készítője Fodor László, a budapesti Hot Jazz Band klarinétosa. Repertoárjuk a swingkorszakot öleli fel, különösképpen Benny Goodman a nyomdokait követve. Az együttes 2018 decemberében, az Országos Jazzversenyen korcsoportjában elnyerte az első díjat, a zsűri ezen felül a klarinétost és a csellistát virtuóz játékukért különdíjjal is jutalmazta.

Tagok: Berkó Domonkos – klarinét, Kertész Mátyás – cselló, Csernák Áron – zongora, Szőke Csaba - dob

Küszöb zenekar

Néhány, kisebb-nagyobb sikerrel és kitartással járó próbálkozás után 9 gödöllői fiatal úgy döntött, hogy hosszabb távra tervez, és zenekart alapít. Az elképzelést tett követte, így 2020 februárjában létrejött a KÜSZÖB névre hallgató formáció. A gödöllői zeneiskolához több szálon is kötődő egy lány és nyolc fiú semmitől nem riad vissza, legyen szó akár a zenei stílus sokszínűségéről, akár a bevethető hangszerek arzenáljáról.

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!