Program


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow
9

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Aktuális előadásokSzentpéteri Csilla zongoraművész-zeneszerző és a hazai könnyűzenei élet elismert zenészeiből álló zenekara dinamikus, vérpezsdítő, szenvedéllyel teli koncerttel és LED falakon zenére komponált kreatív kisfilmekkel, varázslatos vizualizációkkal várják a különleges zenei élményre, páratlan kikapcsolódásra vágyókat. 

Izgalmas, formabontó átirataiban örökérvényű klasszikusok ( pl. Vivaldi, Paganini, Liszt, Mozart, Csajkovszkij… ) eleganciája találkozik a jazz játékosságával, a latin zenék életörömével, a blues nosztalgiájával, a rock lendületes dinamikájával, a filmzenék patetikusságával, ezzel új esszenciát adva régi ízeknek, valamint saját szerzeményei mellett bemutatja legújabb alkotásait is. 

Bravúros hangszerpárbajok, a zongorán túl ízes gitár-szaxofon-szájharmonika szólók, pazar improvizációk egységbe kovácsolódva váltják egymást a fergeteges ritmusokkal. Szentpéteri Csilla élénk fantáziával utazik korok és stílusok között, frappáns zenei ötletekkel ötvözve múltat a jelennel.  

A LED falakon megjelenő vizualizációk új dimenziót adnak a koncert élményéhez, s bár nincsenek benne emberek, s történetszál, mégis a zenével fuzionálva érzelmeket, hangulatokat idéz fel a hallgatóságban, így megtalálva saját történeteiket, emlékeiket.

Egy koncert, mely a nemzetközi palettán is igazi kuriózum, egyedülálló színfolt!
Egy koncert, mely egyszerre klasszikus és progresszív, magas színvonalon szórakoztató!
Egy koncert, mely minden korosztály számára élvezetes, tökéletes élményt nyújt!

Közreműködnek:

Derzsi Zsolt - gitár
Kuzbelt Péter - szaxofon
Szabó Tamás - szájharmonika
Hárs Viktor - nagybőgő, bass
Kaboldy András - bass, gitár
Czibere József - percussion
Kovács Norbert - dob

A koncert szünet nélkül kb. 100 perc

facebook.com/szentpetericsillaofficial

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!