Program


Triász koncert

Triász koncert

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 3. péntek, 20:00

A 3 tagú együttes tagjai, már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt.
A csapatot a régi barátság, rockzene szeretete és az együtt muzsikálás öröme hozta össze.

Az érdekes felállású csapat tagjai a következők:

KÁLMÁN GYÖRGY: Ének
eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PANDORA, DIRTY DANCE, színházi színpadon történő előfordulási helye: SZOLNOKI SZÍNHÁZ

SIPOS PÉTER: Ének
Eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: IRGY HÓNALJMIRIGY
10 éven keresztül havi rendszerességgel televíziós show műsorok, vetélkedő műsorvezetője, és még....

JANKAI BÉLA: Billentyűk.
eddig a következő bandákban találkozhattatok vele: DINAMIT, PROGNÓZIS, BOXER , OMEGA

Az elsősorban rock dalokból összeállított műsor unplugged jellegű, de mégsem a megszokott hagyományos, csak akusztikus hangszerekkel, hangzással.

„A repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon a szívének kedves slágert, de mégsem az unásig játszott, legalább 25 feldolgozás banda által folyamatosan játszott dalokat gyűjtöttük csokorba.”
Műsorunkban a 70’-90’-es évek remek rock dalai csendülnek fel, amit mindenki ismer, de mégsem ezek a média lerágott csontjai. Ezért is lett a koncertprogramunk alcíme: ELVESZETT DALOK.

Célunk eljutni a legkisebb klubokba is, ahol saját bandáinkkal nem férnénk el, és ott egy fantasztikus emberközeli bulit nyomni, hol sztorizva, hol énekelve, a tisztelt nagyérdemű bevonásával.

Két rock torok, és egy zongora…Jó párosítás, akarom mondani triósítás.

A rendezvény látogatásához nem szükséges védettségi igazolvány.

Jegyár: elővételben 3400 Ft, a koncert napján 4000 Ft.

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen (Sütő János u. 42. valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.


A rendezvény támogatója: Hangfoglaló, NKA, Rockinform 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!