Program


Ünnepi gála Szeged Napján - Támogató est a THEALTER fesztiválért

Ünnepi gála Szeged Napján - Támogató est a THEALTER fesztiválért

A gála bevételével a THEALTER fesztivált támogatjuk, ezzel erősítve a város kulturális intézményei közötti együttműködést és szolidaritást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 21. péntek, 19:30

Szeged Napja alkalmából a Szegedi Nemzeti Színház gálaműsorral emlékezik meg az évfordulóról, melyen a teátrum színművészei, magánénekesei, táncművészei – többek között Szilágyi Annamária, Szaszák Zsolt, Rácz Tibor, Ágoston Katalin, Gömöri Krisztián, Réti Attila, Kónya Krisztina, Vajda Júlia, Szélpál Szilveszter, Máthé Beáta – egyéni műsorszámokkal lépnek színpadra, a korlátozások feloldása után először találkozva a közönséggel.

Az estet a Szegedi Kortárs Balett és a Kövér Béla Bábszínház művészei is színesítik produkcióikkal.

Nézőinknek lehetőségük nyílik plusz támogatással is kiegészíteni a gálára vásárolt jegyek árát, ezzel is segítve a nehéz helyzetbe került fesztivál szervezőinek munkáját.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!