Program


Vidám kísértet zfb.

Vidám kísértet zfb.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Charles, a regényíró új regényéhez tapasztalatgyűjtés gyanánt egy médiumot invitál házukba, hogy egy spirituális szeánszon vegyenek részt feleségével, Ruthtal és néhány barátjukkal. A nem várt fordulat: sikeresnek bizonyul a szellemidézés, megjelenik Charles elhunyt felesége, Elvira ? akit csak Charles és a közönség érzékel.

Vígjáték

Rendező: Dér András

- Zenthe Ferenc Bérlet előadása -

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Korántsem csak az opera témája ígéri fantasztikusnak Offenbach utolsó színpadi művének előadását, hiszen a Metropolitan HD-közvetítéseinek programjára Bartlett Sher megragadó,…

Kalandos táncszínjáték Fekete István A koppányi aga testamentuma című regényének ihletésére

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!