Program


VOICE LAB - az operától a beatboxig - Frauke Aulbert estje / ÁTLÁTSZÓ HANG ÚJZENEI FESZTIVÁL 2020

VOICE LAB - az operától a beatboxig - Frauke Aulbert estje / ÁTLÁTSZÓ HANG ÚJZENEI FESZTIVÁL 2020

Frauke Aulbert klasszikus képzettségű énekesnő, aki az operaéneklés mellett számos tradicionális és új keletű énektechnikát is elsajátított. Budapesti szólóestje repertoárjának három fő pillérét mutatja be.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 10. péntek, 19:00

VOICE LAB - az operától a beatboxig - Frauke Aulbert estje /
ÁTLÁTSZÓ HANG ÚJZENEI FESZTIVÁL 2020

    Frauke Aulbert: VOICE LAB
    Brigitta Muntendorf: Bright No More. Public Privay #6
    Cage: Sonnekus 2
    Berberian: Stripsody
    Nono: La fabbrica Illuminata
    Georges Aperghis: Récitation pour voix seule - No. 11, 13 [Kat Ga (1988-78)]
    Alexander Schubert: Your fox's, a dirty gold

Frauke Aulbert klasszikus képzettségű énekesnő, aki az operaéneklés mellett számos tradicionális és új keletű énektechnikát is elsajátított. Budapesti szólóestje repertoárjának három fő pillérét mutatja be. Ezek között találunk számára komponált - többek között beatbox technikákat is alkalmazó - új műveket, különféle szenzorok vagy más elektronikus eszközök használatával kiegészített performatív darabokat, illetve néhány olyan szólóénekhangra született kompozíciót, amelyek referenciaértékűen mutatják be, miként bővült a huszadik század második felében a színpadi vokális előadó-művészet eszköztára. A fesztivál hagyományaihoz híven az est programjához kapcsolódó rövid, vezetett közösségi gyakorlatokkal irányítják a figyelmet a közreműködők egy-egy mű zeneszerzői megoldásaira, ezáltal bevezetést nyújtva az újzene innovatív világába. A koncert előtt Rubik Ernő Zoltán zeneszerző tart önálló, bevezető beatbox és vokális improvizációs foglalkozást minden érdeklődő számára.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!