Program


XV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál-Gala Show

XV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál-Gala Show

Az immár 28 éves múltra visszatekintő Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje, amelyet kétévente rendeznek meg a Fővárosi Nagycirkuszban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 15. hétfő, 19:00

Az immár 28 éves múltra visszatekintő Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje, amelyet kétévente rendeznek meg a Fővárosi Nagycirkuszban. A nemzetközileg kimagasló cirkuszversenyen a legjobb artistaművészek mutatkoznak be a közönségnek a világ minden pontjáról. Egy hétig Budapestre figyel a világ! A szakma legkiválóbb képviselői, cirkuszigazgatók, művészeti vezetők érkeznek Magyarországra, hogy megtekintsék és értékeljék a legszínvonalasabb, legsikeresebb cirkuszi produkciókat. A Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál egy fantasztikus ünnep, amely felejthetetlen élményekkel várja a cirkusz szerelmeseit!

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Ajánló


Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget! Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!