Program


Zhang Zhong Shi zongoraestje

Zhang Zhong Shi zongoraestje

Zhang Zhong Shi 1996-ban született Budapesten. 7 évesen kezdte meg zenei tanulmányait.

2019-ben nagysikerű szólóestet adott a Duna Palota dísztermében, és fellépet Bécsben az ENSZ Kínai Kultúra Nap-i gáláján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 8. péntek, 19:00

Zhang Zhong Shi 1996-ban született Budapesten. 7 évesen kezdte meg zenei tanulmányait. Közismereti tanulmányai mellett, melyeket a ferencvárosi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, majd később a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban folytatta, első zenei sikereit a 2008-as Országos Bartók Béla Zongoraversenyen elért II. helyezés, majd 2012-ben az olaszországi Euterpe Nemzetközi Zenei Versenyen a Marcello Abbado által vezetett zsűri neki ítélt III.díj jelentette. 2015-ben a Stravinszkij-maratonon lépett fel a Müpa Fesztivál Színházában, a Bartók Rádió élő közvetítésével. 2016-ban, a Tóth Aladár Zeneiskolában eltöltött évek után, felvételt nyert a Zeneakadémiára, ahol Eckhardt Gábor mellett, Baranyay László és Farkas Gábornál tanult tovább. 2017-ben a Bank of China ösztöndíjasa lett, melynek gáláján a Zeneakadémia Nagytermében lépett fel. 2018-ban szólóestet adott a Benczúr Ház dísztermében, és a Gödöllői Nemzetközi Liszt Fesztiválon szerepelt. 2019-ben nagysikerű szólóestet adott a Duna Palota dísztermében, és fellépet Bécsben az ENSZ Kínai Kultúra Nap-i gáláján.

Műsor:

1. Beethoven: Ász-dúr szonáta op.26

2. Schumann: Szellemvariációk WoO 24

3. Chopin: b-moll szonáta op.35


 A zongoraest a Sino-Európai Alapítvány a Kínai Kultúráért és Oktatásért szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

bohózat két felvonásban

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!